ΕΠΟ: Ανάβαση ή κατάβαση; Συμφωνία όπως στη Γιάλτα…

Ο Γραμμένος υπέγραψε σύμβαση με τον Γιώργο Δημητρίου, με €6.000 τον μήνα, τον έκανε μέλος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, με τον Δέδε να ποιεί την νήσσα και τους σημερινούς ηγήτορες να κάνουν το κορόιδο για να διατηρηθεί η συμμαχία Βορρά-Νότου

Η ΕΠΟ είναι στην μπούκα αυτόν τον καιρό. Τώρα, θα πεις, πότε δεν ήταν στην μπούκα η ΕΠΟ; Χρόνια ολόκληρα. Σωστό κι αυτό. Κι είναι λογικό να προσέχει τι κάνει και πώς το κάνει, γιατί μπορεί να βρεθεί σε τίποτα επικίνδυνα μονοπάτια και να χάσει τον δρόμο με τίποτα προσωρινές διοικήσεις και τα ρέστα.

Έχει και τον Αλέξη –ύψους 1μ.78– Κούγια που, κάθε μέρα που περνάει, λέει και καμιά μπαρούφα κι ό,τι κάτσει. Τις προάλλες, είπε ο μέγας στρατηλάτης της νομικής επιστήμης και της διαφάνειας και της αλήθειας βέβαια, ότι η Εκτελεστική πήρε μία απόφαση στις 24 Ιουνίου.

Εκείνη την ημερομηνία δεν έγινε κανένα συμβούλιο, άρα δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Μετά, ο Αλέξης είπε ότι έκανε λάθος, δεν έγινε και τίποτα.

Εδώ έχουμε μία ερώτηση: όχι για τον Αλέξη, που τα προηγούμενα χρόνια, επί προεδρίας Γραμμένου, ήταν σαν ήρεμη γατούλα, κουρνιασμένη δίπλα στο τζάκι. Την ΕΠΟ, ρωτάμε: Ο προκάτοχος του Ζαγοράκη και του Παναγιώτη Δημητρίου στην προεδρία της ΕΠΟ, ο μέγας Βαγγέλης, Βάγγος για τους φίλους, Γραμμένος, χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση από το ΔΣ πήρε μία απόφαση και αύξηση τον μισθό του Γιώργου Δημητρίου, υπευθύνου για τις αδειοδοτήσεις, στις 6.000 ευρώ.

Ως προς το γιατί ο Βάγγος έγραψε στα μπατζάκια του την Εκτελεστική κι έκανε αυτήν τη γενναιοδωρία, υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Μπορεί ο Γιωργάκης να ζήτησε παραπάνω λεφτά για να τα βγάλει πέρα. Πανδημία πλάκωσε. Μπορεί να έκανε και τίποτα μικροεξυπηρετήσεις με κάποιες αδειοδοτήσεις.

Άνθρωποι είμαστε, βοηθάει ο ένας τον άλλον. Όμως, το ερώτημα είναι το εξής: Είχε δοθεί από τη «συμμαχία» Μελισσανίδη – Σαββίδη στον Γραμμένο η διαβεβαίωση ότι δεν θα ψάξουν τις μακακίες που έκανε στη θητεία του;

Και το καταστατικό τι λέει γι’ αυτήν την περίπτωση; Είχε ενημερωθεί ο τότε εκτελεστικός γραμματέας Αλέξης Δέδες; Ο νυν Τζέικομπ Φιλιππούσης γιατί δεν φέρνει το θέμα στο συμβούλιο, προκειμένου ν’ ακυρωθεί η υπογραφείσα σύμβαση ή, ακόμα, να κληθεί ο Γραμμένος να επιστρέψει τα χρήματα;

Εκτός κι αν η συμφωνία της συμμαχίας μοιάζει με αυτήν της Γιάλτας. «Αυτά δικά σου, εκείνα δικά μου για να μην μπερδευόμαστε».

Ξαναγυρίζουμε στον Αλέξη. Η προσφυγή του στο Διαιτητικό έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου και στις 11 Οκτωβρίου βγήκε η απόφαση του Διαιτητικού. Στις 23 Νοεμβρίου η ΕΠΟ έκανε το αίτημα αναψηλάφησης. Σήμερα έχουμε 18 του Δεκέμβρη και η εκδίκαση δεν έγινε.

Στο μεταξύ, ο φάρος της νομικής επιστήμης Αλέξης έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ, επειδή η Ομοσπονδία όρισε άλλον πρόεδρο στις αδειοδοτήσεις στη θέση του Γιώργου Δημητρίου και ζητάει να μη δημοσιοποιηθούν στοιχεία που αφορούσαν στην ΑΕΛ. Λέτε να έγινε κανένα ρουσφετάκι; Όχι, ρε. Ο Άλεξ δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν έχει πέσει ποτέ τόσο χαμηλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα