ΕΠΟ: Καθαρό το γήπεδο στα Γιάννενα, αλλά έστειλε το ΠΑΣ – Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

Έκανε το θαύμα της πάλι η ΕΠΟ.

Δυο μέρες πριν από την τέλεση του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε…αλλαγή έδρας χωρίς να περιμένει να διαπιστ΄ώσει την καταλληλότητα του γηπέδου.

Τσάμπα κόπο έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΣ για να καθαρίσουν το γήπεδο στους «Ζωσιμάδες»!

Η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα στο Αγρίνιο, δηλαδή σε ουδέτερη έδρα κι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναβάλει το παιχνίδι γιατί ο διαιτητής Γ.Παπαδόπουλος έκρινε ότι υπήρχε λάσπη και διακινδύνευαν την σωματική τους ακεραιότητα οι ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στον ΠΑΣ έκαναν αγώνα δρόμου για να καθαρίσουν το γήπεδο και να διεξαχθεί το παιχνίδι…

Το συνεργείο και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να προλάβουν να καθαρίσουν το χιόνι πριν παγώσει αλλά και ποτίσει τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του γηπέδου, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα