ΕΠΟ: «Ο Χριστοβασίλης μας έλεγε ότι το γήπεδο έχει πάγο…»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης αποκάλυψε τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την εκδοχή του υπήρχε προσωπική του επαφή με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, Γ.Χριστοβασίλη από τον οποίο ζήτησε να βεβαιώσει ότι το γήπεδο στους Ζωσιμάδες είναι κατάλληλο, αλλά όχι εγγράφως.

Επίσης, ο Μ.Γαβριηλίδης υποστήριξε ότι ο Χριστοβασίλης δεν ενδιαφερότνα για το αν θα γινόταν το παιχνίδι στα Γιάννενα ή στο Αγρίνιο, αλλά τον ενδιέφερε να μην γινόταν σήμερα (18/2) το πρώτο ματς!

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, κάναμε. Αν βρήκαν κάποια πατήματα ή δικαιολογίες, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Τον κ. Χριστοβασίλη τον ξέρω χρόνια γιατί έχει εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Άλλα λέγαμε στα τηλέφωνα, άλλα είπε στο δικαστήριο. Του είπα να μας στείλει ένα έγγραφο ότι το γήπεδο είναι ΟΚ ή όχι. Κάναμε κι εμείς κάπου ένα λάθος που δεν το ζητήσαμε εγγράφως. Εκείνη την ημέρα υπήρχε κακοκαιρία και υπήρχε δυσκολία στη μετακίνηση. Υπήρχε και ένα θέμα με τον κορωνοϊό που κάποιοι δουλεύουν ή όχι στα γραφεία. Στην ΕΠΟ κάπως υπολειτουργούν όλα. Πρωταρχικός στόχος του δεν ήταν να γίνει στα Γιάννενα ή στο Αγρίνιο, αλλά να μην γίνει σήμερα το ματς»  τόνισε ο παράγοντας της ΕΠΟ.

Ως προς το γιατί δεν ζητήθηκε έγγραφη βεβαίωση υποστήριξε ότι ήταν λάος και πρόσθεσε: «… Έγινε αυτή η κίνηση, αλλά υπήρχε μια δυσκολία. Το θέμα είναι και το άλλο. Πίστευα ότι ο κ. Χριστοβασίλης ήταν ειλικρινής στη συζήτηση μεταξύ μας. Όταν ορίστηκε για σήμερα ο αγώνας, μου είπε «1 εκ. τοις εκατό δεν θα γίνει το ματς στα Γιάννενα, έχει πάγο, ελάτε για σκι κι εσείς και οι διαιτητές». Ξαφνικά τώρα όλα ήταν καλά».

Ο Γαβριηλίδης υποστήριξε ακόμη ότι ο σκοπό του Γ.Χριστοβασίλη ήταν  «….να πάρει αναβολή. Μετά όταν έμαθε ότι θα γίνει στο Αγρίνιο, είπε ότι το γήπεδο είναι έτοιμο. Υπήρχε το δεδικασμένο του προηγούμενου παιχνιδιού. Μου έλεγε ότι έψαχνε έδρα σε Ριζούπολη ή Χαριλάου για να παίξει το προηγούμενο ματς. Είχαμε στείλει έγγραφο τότε και δεν μας απάντησε ποτέ. Το γήπεδο τότε δεν ήταν έτοιμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα