ΕΠΟ: Παραιτήθηκε ο Μπένετ – Tι λέει στην επιστολή του

Την πόρτα της εξόδου άνοιξε ο Στιβ Μπένετ στην ΕΠΟ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υπέβαλε την παραίτησή του στην Ομοσπονδία.

Μάλιστα, έστειλε επιστολή με email στους Έλληνες διαιτητές με το οποίο τους ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Πλέον, η ΕΠΟ πρέπει να βρει και να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή.

Στην επιστολή του ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλη επιλογή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου για να αλλάξει ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.

Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.

Ο Πρόεδρος πήγε στη UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα σε αυτό πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη – ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί σας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα