ΕΠΟ: Τρέμουν τον Αυγενάκη αυτοί που έχουν την…κουτάλα

Καθόλου τυχαίο δεν είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχει αναχθεί σε θέμα πρώτης προτεραιότητας ο χρόνος των εκλογών της ΕΠΟ και κυρίως ποιο θα είναι το εκλογικό σώμα που θα αναδείξει τη νέα διοίκηση.

Ο αγνός φίλαθλος αναρωτιέται. Γιατί όλοι αυτοί έχουν τόσο μεγάλες κόντρες για το ποιος θα αναλάβει την ΕΠΟ; Τι ακριβώς κάνει η Ομοσπονδία και ασχολούνται μέρα-νύχτα οι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου; Γιατί τους απασχολεί αν ψηφίσουν 60, 400 ή 5.000;

Όποιος βέβαια έχει στοιχειωδώς ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει κι έχει απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα. Το κακό για τους παράγοντες που διαχειρίζονται έναν πλούτο πολλών εκατομμυρίων ευρώ είναι πως, μετά τον Γιώργο Ορφανό, έρχεται ένας ακόμη πολιτικός ηγέτης του αθλητισμού να τους χαλάσει τη σούπα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιδιώκει να διευρύνει την εκλογική βάση της ΕΠΟ. Να ψηφίζουν περισσότεροι. Να γίνει αντιπροσωπευτικότερο και πιο δημοκρατικό το εκλογικό σύστημα. Αυτοί που έχουν την κουτάλα όμως τρέμουν, γιατί μπορεί να τη βουτήξει άλλος και να μοιράζει αλλιώς τη σούπα. Ενώ τώρα θεωρούν πως όλα είναι δεμένα.

Γι’ αυτούς, τα πάντα πρέπει να γίνουν με λίγους κι εκλεκτούς. Aλλά όχι μόνο αυτό. Εδώ και τώρα, να τελειώνουμε…

Όσο για τον Γραμμένο,τι να πει κανείς. Θλιβερή παρένθεση να είναι διάδοχος του Τριβέλλα, του Αλημίση, και του Χατζηγιάννη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα