Επόμενος στόχος: Πίντο

Μία-μία προσπαθεί να κλείσει τις «τρύπες» με τα συμβόλαια των «ανεπιθύμητων» ποδοσφαιριστών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τη χθεσινή συμφωνία με τον Κουίνσι, οι «πράσινοι» στρέφονται στην περίπτωση του Αντρέ Πίντο.

Στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και με τον Πορτογάλο αμυντικό, προκειμένου η ομάδα να «ματώσει» όσο το δυνατόν λιγότερο οικονομικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του Ίβηρα σέντερ μπακ. Εκεί αναμένεται να του προταθεί ένα ποσό ως προκαταβολή των οφειλομένων προς εκείνον χρημάτων και η δυνατότητα να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο, ενώ μέχρι τότε θα προπονείται κανονικά με την ομάδα.

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση που θα δώσει ο Πίντο στον διακανονισμό που θα του προτείνει το «τριφύλλι», με τη διοίκηση του συλλόγου να ελπίζει σε συμφωνία, ώστε να ξεπεραστεί ακόμη ένας «σκόπελος» ενόψει του ελέγχου της UEFA τον επόμενο μήνα.

Εξάλλου, σειρά θα πάρουν και οι περιπτώσεις του Γιούρκα Σεϊταρίδη και των Ντόλφινς, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Η ομάδα από τη Νιγηρία ζητά τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί για τη μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης