Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις τα εισιτήρια”

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό(19/2, 18:00) κόντρα στον Ολυμπιακό για το League Cup  στο βόλεϊ ανδρών διατέθηκαν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις, ενώ καλεί όσους δεν έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων την είσοδό τους, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία».

Διαβάστε επίσης