Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο Αίγιο έπεσε στη φωτιά και έσωσε ηλικιωμένη

Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έσωσε την ζωή μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Αίγιο όταν πήρε φωτιά το σπίτι της από ξεχασμένη κατσαρόλα στην κουζίνα.

Πρόκειται για τον αρχηγό της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου, Στέφανο Τριανταφύλλου ο οποίος μπήκε σε διαμέρισμα της πλατείας Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο που είχε πιάσει φωτιά και γλίτωσε από τις φλόγες τη γυναίκα.

Ο Σ.Τριανταφύλλου  δούλευε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και όταν είδε τους καπνούς αποφάσισε να κινηθεί προς το σπίτι για να δει αν κινδυνεύουν άνθρωποι αφού πρώτα ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όταν έφτασε, έσπασε την πόρτα και με κίνδυνο της ζωής του, έβγαλε έξω την ηλικιωμένη καθώς το διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η φωτιά προκλήθηκε από κατσαρόλα, την οποία είχε ξεχάσει η ηλικιωμένη ανοιχτή. Την είδηση έκανε γνωστή η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου που εξέδωσε ανακοίνωση: «Μόνο χαρά και υπερηφάνεια νιώθουμε για ένα δικό μας παιδί.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα που είναι δίπλα από τον κήπο τον Υψηλών Αλωνιών έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Στέφανος Τριανταφύλλου που τυχαίως εργαζόταν σε κοντινή απόσταση, έτρεξε γρήγορα και με αυτοθυσία αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος διέσωσε την ηλικιωμένη γυναίκα. Ως διοίκηση της ΑΕ Αιγίου σε συγχαίρουμε για αυτή την πράξη σου και είμαστε περήφανοι που είσαι μέλος της ομάδας μας!». 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα