Έρχεται Ελλάδα η «αμαζόνα» των Ωνάσηδων

Μετά από 12 χρόνια αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα του παππού της η Αθηνά Ωνάση, με αφορμή τον σπουδαίο ιππικό αγώνα «Longines Jumping Nations Cup» που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Μαρκόπουλο

Είκοσι δύο ετών κορίτσι ήταν η Αθηνά Ωνάση την τελευταία χρονιά που πάτησε το πόδι της σε ελληνικό έδαφος, αλλά φέτος ήρθε η ώρα να… επανακάμψει. Και δεν είναι λόγοι αναψυχής που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρουν το καλοκαίρι στη χώρα μας την Αθηνά, αλλά η αγαπημένη ενασχόλησή της, η ιππασία.

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 25-28 Ιουλίου θα διοργανωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ο σπουδαιότερος αγώνας Κυπέλλου Εθνών μέσα στο 2019, με τον τίτλο «Longines Jumping Nations Cup», οπότε το ελληνικό κοινό δεν αποκλείεται να θαυμάσει αγωνιζόμενη την «αμαζόνα» εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η αλήθεια είναι ότι το ενδεχόμενο άφιξης της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα μεταδόθηκε συγκεχυμένα και ως προς το είδος της διοργάνωσης αλλά και ως προς την ιδιότητα με την οποία η 35χρονη –πλέον– κληρονόμος της εμβληματικής οικογένειας θα έρθει στην Ελλάδα.

Για αυτό και η «Α» επικοινώνησε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, όπου εκπρόσωπός της μας εξήγησε ότι η Αθηνά Ωνάση είναι Ελληνίδα αθλήτρια και άρα είναι ούτως ή άλλως προσκεκλημένη. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο του εν λόγω αγώνα, αυξάνουν αρκετά τις πιθανότητες να επισκεφθεί και εκείνη το Μαρκόπουλο, όπου αυτός θα διεξαχθεί, συμπλήρωσαν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι το 2007 η Αθηνά Ωνάση είχε παραστεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Athina Onassis Horse Show». Τότε όμως δεν αγωνιζόταν η ίδια, αλλά ο πρώην σύζυγός της, ο Αλβάρο, και ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της ίδιας.

Καλώς να μας έρθει, λοιπόν, αν και εφόσον τελικά το αποφασίσει! Ένας λόγος παραπάνω, τώρα που προσπαθεί να ξεκινήσει και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Στο μέρος όπου έζησε, ονειρεύτηκε και μεγαλούργησε ο ευφυής παππούς της…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα