Έρχεται… λουκέτο μετά τον παγκόσμιο διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου

Για ακόμα μια φορά η χώρα μας διασύρεται διεθνώς μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Αυτό που διαρρέει, μάλιστα, από κυβερνητικές πηγές είναι πως «έπιασε πάτο το ελληνικό ποδόσφαιρο»,  με την κυβέρνηση να εκφράζει την οργή και τον προβληματισμό της.

Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως η πρώτη αντίδραση θα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστο και άμεσα.  Κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί μετά τις επαφές που θα έχει εντός της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Βαγγέλη Γραμμένο και την UEFA.

Ο υφυπουργός βέβαια δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για να διακόψει το πρωτάθλημα, καθώς η κυβέρνηση έχει αυτή τη δυνατότητα σε ειδικές συνθήκες και δεν είναι αναγκαίο να συμφωνήσουν ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά ούτε και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που έχει υπό εποπτεία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει μάλιστα και το ακραίο σενάριο η κυβέρνηση ν’ αποφασίσει τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, όπως είπε μάλιστα ο Υφυπουργός Αθλητισμού «απαιτούνται γενναίες αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης