Έρχεται ο Ιβάν Σαββίδης!!! (το είπε ο Μίνος) Παρών με Αστέρα στην Τούμπα και στον τελικό με Ολυμπιακό

Έρχεται ο Ιβάν Σαββίδης! Δεν είναι τρολ. Το είπε ο Γιώργαρος ο Μίνος κι άπαξ το είπε ο Γιώργαρος ο Μίνος στο μικρόφωνο της ΕΡΤ, ο Ιβάν θα είναι εδώ. Το πότε θα είναι εδώ έχει σημασία, όμως. Ο Ιβάν θα είναι στην Ελλάδα στις 16 του μήνα. Θα κάτσει στην κερκίδα για να δει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δυο μέρες νωρίτερα, στις 14 του μήνα, έχει το δικαστήριο, για την μπούκα με την μπιστόλα στο γήπεδο της Τούμπας, το Μάρτιο του ’18. Το ρεπορτάζ λέει ότι αναμένεται Κοινή Υπουργική Απόφαση, μέσα στην εβδομάδα, ώστε ν’ ανοίξουν τα δικαστήρια στις 10 Μαϊου, σήμερα Δευτέρα, δηλαδή.

Αν πάντως, είναι να υπογραφτεί αυτή η απόφαση, θα έρθει να δικαστεί. Νομοταγής πολίτης είναι ο Ιβάν, δεν είναι κανένας φυγόδικος. Τώρα, αν συνεπεσε να πάρει πέντε αναβολές, αυτό είναι άλλη ιστορία. Ύστερα, μπορεί να μην υπογραφεί καμία ΚΥΑ και γι αυτό αποφάσισε να έρθει στις 16 του μήνα. Μπορεί να έχει τις πληροφορίες του. Τόσα Μέσα έχει, μπορεί να έμαθε κάτι.

Πάντως, ο Ιβάν έρχεται, αυτό έχει σημασία. Λείπει τόσους μήνες μακριά από  την Θεσσαλονίκη, στο Ροστόφ. Πάνω από ένα χρόνο. Τελικός έρχεται με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να αφήσει έτσι τον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρει το κύπελλο ο Ιβάν, θ αρχίσουν τα όργανα.

Όσο κι αν λένε και γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες ότι είναι επιτυχία η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Από νταμπλούχος και αήττητος, επιτυχία η κατάκτηση της δεύτερης θέση. Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Για την είδηση που μετέδωσε ο Μίνος, γιατί κάνανε τουμπεκί οι Σαββιδοτέχνες και δεν ανέφεραν τίποτα;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα