Έρχεται το «KitcheN’ Health» η νέα εκπομπή μαγειρικής της Μαρίας Εκμεκτσίογλου (φωτό)

Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στο Open

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και το «KitcheN’ Health» μας προσκαλούν να μαγειρέψουμε υγιεινά και νόστιμα, αλλά και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έδειξε πόσο σημαντική είναι η ανάγκη για σωστή διατροφή. Ειδικοί παγκοσμίως, ελλείψει εμβολίου και στοχευμένου φαρμάκου, βρέθηκαν να προτείνουν λύσεις που έχουν να κάνουν με τη διατροφή, συνιστώντας ιδιαίτερη προσοχή στη θωράκιση του οργανισμού μας

Η νέα εκπομπή «KitcheN’ Health» -που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαΐου και κάθε Σάββατο & Κυριακή θα προβάλλεται στις 18:45 στον τηλεοπτικό σταθμό Open- έρχεται για να μας δείξει τον τρόπο. Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη, σε κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει υγιεινές και νόστιμες συνταγές που κυρίως ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αγνά υλικά με ευεργετικές ιδιότητες «παντρεύονται» σε πολύ όμορφα πιάτα. Με σκηνικό έναν υπέροχο κήπο, η Μαρία δείχνει τα «καλούδια της φύσης» και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Πέρα από τις ειδικές αυτές συνταγές, η ίδια θα συνομιλεί με διατροφολόγους και γιατρούς, οι οποίοι θα επεξηγούν τη χρήση και το σωστό συνδυασμό των τροφών, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι έχουμε:

Πρέπει να μαγειρεύουμε εποχικά;

Πόσο διαφορετικό πρέπει να είναι το παιδικό menu; Με τι συνδυάζονται σωστά τα όσπρια;

Η αγαύη και η στέβια είναι καλοί αντικαταστάτες της ζάχαρης;

Ένα ταξίδι στις γεύσεις και στα δώρα της φύσης, μέσα από νόστιμα και εύκολα πιάτα που θωρακίζουν τον οργανισμό μας. Ξεναγός στο ταξίδι αυτό η αγαπημένη Μαρία Εκμεκτσίογλου που θα μας παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο τις καλύτερες συνταγές -μαγειρεύοντας μάλιστα σε μεγάλα τσουκάλια τα αγαπημένα της φαγητά, προκειμένου να τα δωρίζει σε ένα διαφορετικό κοινωφελή οργανισμό κάθε φορά.

Με το καλό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα