Ερευνούσε τον Παπαγγελόπουλο ο Αγγελής

Τον Ιούλιο 2019, ο Γ. Αγγελής ζήτησε να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Παπαγγελόπουλου αλλά η κ. Ζαΐρη του απαγόρευσε ακόμη και την είσοδο στα γραφεία της Αρχής

Ένα άλλο γεγονός ήταν το πραγματικό υπόβαθρο για το μένος της «ομάδας» Παπαγγελόπουλου, Τουλουπάκη, που για πρώτη φορά βλέπει το  φως της δημοσιότητας είναι το εξής:

Τον Ιούλιο 2019, όντας αναπληρωματικός πρόεδρος στην Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, αντικαθιστούσε την τότε  αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Α. Ζαΐρη, διέταξε την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών του Δ. Παπαγγελόπουλου και του γιου και της συζύγου του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κυρίως στη Γερμανία.

Η Α. Ζαΐρη, με την επιστροφή της  στη θέση της, δεν γνωρίζουμε αν προχώρησε την έρευνα, και τι αποτελέσματα είχε… Επίσης δεν γνωρίζουμε σε περίπτωση που έγινε η έρευνα εάν αρκέστηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή εάν επεκτάθηκε και σε off-shore εταιρείες που είναι ακινητοποιημένες επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η κα Ζαΐρη με την επιστροφή στη θέση της απαγόρευσε στον Γ. Αγγελή να ξαναεμφανισθεί στα γραφεία της υπηρεσίας χωρίς την άδειά της!!!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα