Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Οι τρομοκράτες βρίσκουν καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ»

Δήλωση που ήρθε λίγο μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Μία άκρως αποκαλυπτική δήλωση του Τούρκου προέδρου δείχνοντας με το δάχτυλο την αξιωματική αντιπολίτευση

Σε μία άκρως αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς συνομιλώντας με Τούρκους δημοσιογράφους στο Λονδίνο, μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, φέρεται να έδειξε με το δάχτυλο τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι προσφέρει καταφύγιο στους τρομοκράτες.

«Χθες το βράδυ κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Μητσοτάκη του είπαμε “κοιτάξτε, αυτά τα μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ έρχονται σε εσάς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις υπηρεσίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει καταφύγιό τους. Επομένως, περιμένουμε από εσάς να πάρετε θέση, περιμένουμε τη στήριξή σας σε αυτό το θέμα. Η στήριξή σας θα ενισχύσει και τη δική μας στήριξη προς εσάς”» φέρεται να είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές. Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στις αιτιάσεις του Ταγίπ Ερντογάν ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας λειτουργούν σοβαρά και αποφασιστικά».

 

Διαβάστε επίσης