Έρωτας στο «Survivor»

«Έρωτας είσαι αφού… Καταλίν και Ροδάνθη μετά το τέλος του αγώνα…», σχολίασε στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης ποστάροντας τη φωτογραφία του Ρουμάνου με την Ελληνίδα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα πλαίσια του Survivor.

Οι Ρουμάνοι νίκησαν τους Έλληνες στο αγώνισμα του Survivor και κέρδισαν ένα δείπνο σε πολυτελέστατο εστιατόριο. Ένας εκ των Ρουμάνων παικτών, ο Καταλίν o οποίος είχε γενέθλια, εξέφρασε τον έρωτά του προς τη Ροδάνθη Καπαρού και μάλιστα προσκάλεσε τους Έλληνες να πάνε μαζί τους στο δείπνο. «Ναι, σου είπα είναι τέλειοι. Κι επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, θέλω να κάνω περισσότερους οπαδούς απ’ ότι έχω. Οπότε ίσως μπορούμε, επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω! Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μικρή για μένα», είπε ο Καταλίν και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη εντυπωσιακή γυμνάστρια – προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής.

Η νεαρή «μαχήτρια», Ροδάνθη Καπαρού, έγινε… κόκκινη και δεν σταμάτησε να χαμογελά από αμηχανία, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν γίνεται σήμερα να πάνε και οι δύο ομάδες στο εστιατόριο, ωστόσο θα γίνει κάποια άλλη στιγμή. Ο Καταλίν, πάντως, δεν… μάσησε και τόνισε με υπονοούμενο: «Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε έναν γάμο».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα