Ερωτευμένος περιφερειάρχης!

Ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν

Πάντοτε –μα πάντοτε– χαιρόμαστε ιδιαίτερα να γινόμαστε μάρτυρες εικόνων και δηλώσεων έρωτα και αγάπης, έστω κι αν οι αγωνίες και τα όσα συμβαίνουν καθημερινά, δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθούμε περισσότερο από όσο θα θέλαμε με τέτοια θέματα.

Μια τέτοια έκρηξη αγάπης με τη μορφή δημόσιας εξομολόγησης και μάλιστα δια στόματος του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, παρακολουθήσαμε πρόσφατα στην εκπομπή «The 2night show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Φυσικά, αποδέκτης της εν λόγω κατάθεσης ψυχής ήταν η σύζυγος του πολιτικού, Σία Κοσιώνη, με την οποία νιώθει ακόμη περισσότερο ερωτευμένος μετά τη γέννηση του μικρού γιου τους, με το όνομα Δήμος.

«Η Σία είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου αλλά ταυτόχρονα και ο άνθρωπος που με στηρίζει όσο κανείς άλλος. Νιώθω πολύ τυχερός που υπάρχει στη ζωή μου», ήταν κάποια από τα λόγια του Κ. Μπακογιάννη, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι το να γνωρίσει τη σύζυγό του ήταν για εκείνον ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί. Όταν ζει κανείς τέτοια αγάπη, πάει περίπατο και η δημοσιογραφία και η πολιτική…

Διαβάστε επίσης