Ερωτηματικά για τις επιλογές του Φαν’τ Σιπ στην Εθνική

Αναρωτιέται κανείς με τις επιλογές του Φαν’ τ Σιπ στην Εθνική ομάδα για μια ακόμη φορά. Ο Ολλανδός προπονητής για τις πρώτες μάχες στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ πήρε παίκτες που δεν πείθουν πως στην παρούσα φάση μπορούν να προσφέρουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία και όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Παπαδόπουλος με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών έφτασε να παίζει στην άσημη Λοκομοτίβα, ουραγό στο πρωτάθλημα Κροατίας. Μπορεί να κατάφερε μετά από χρόνια να βγάλει 10 ματς στη σειρά, αλλά σε χαμηλό επίπεδο και με μεγάλο ερώτημα τον βαθμό ετοιμότητάς του. Τι ακριβώς είδε ο Φαν’ τ Σιπ και τον κάλεσε, είναι άξιο απορίας.

Μια δεύτερη επιλογή στην αμυντική γραμμή που δεν έχει λογική, είναι αυτή του Στράτου Σβάρνα. Η σεζόν που κάνει με την ΑΕΚ είναι άκρως απογοητευτική. Συνολικά, η αμυντική λειτουργία της «Ένωσης» δείχνει προβληματική, αλλά ο Σβάρνας δεν έχει δείξει πως στην παρούσα φάση είναι σε θέση να προσφέρει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα