Ερώτηση του Ποταμιού για τα ταξίδια των στρατιωτικών αεροπορικών μέσων προς την Ικαρία

Πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής απευθυνόμενος στο σώμα είπε ότι “ο κ. Καμμένος μπορεί αν συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξοχικό του στην Ικαρία με τα αεροπορικά μέσα της πολεμικής αεροπορίας”.

Σήμερα ο Γιώργος Αμυράς, βουλευτής Β’ Αθήνας του Ποταμιού κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Ναυτιλίας, Εθνικής Άμυνας και Υγείας ζητώντας να μάθει εάν πετούν τα εναέρια μέσα διάσωσης για λόγους άλλους από αυτούς για τους οποίους έχουν αγοραστεί;

Όπως τονίζει ο κ. Αμυράς: “Είναι βάσιμοι οι ψίθυροι που ακούγονται για χρήση Σούπερ Πούμα, Σινούκ και C-130 για μεταφορά πολιτικών προσώπων από και προς την Ικαρία από το 2015 ως σήμερα; Έτσι με την ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Ναυτιλίας, σχετικά με τον αριθμό ημερήσιων και νυχτερινών πτήσεων που έχουν εκτελεστεί τα τελευταία τρία χρόνια από και προς την Ικαρία, καθώς και την αιτιολογία που αναγράφονταν στο σχέδιο πτήσης. Σκοπός είναι να γίνει γνωστό, αν εκτελέστηκαν πτήσεις για λόγους αναψυχής ή εξυπηρέτησης υψηλών προσώπων με το Δημόσιο να πληρώνει το λογαριασμό από την τσέπη του λαού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα