ΕΡΤ: Έδιωξαν τον Λυκουρόπουλο και τον έκαναν… σύμβουλο της διοίκησης!

Αυτά, μόνο στην ΕΡΤ! Έβγαλαν τον Λυκουρόπουλο από  το διεθνές αθλητικό τμήμα και τον… προήγαγαν σε «σύμβουλο»!  Φοβερά και τρομερά πράγματα.

Ο Λυκουρόπουλος είναι αυτός που έπαιξε με την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού, όταν έλεγε ότι ήταν σκηνοθετικό λάθος του Γιαπωνέζων που δεν έδειξαν τις προσπάθειες του Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ψέματα, απλά ο ίδιος δεν είχε φροντίσει.

Είναι ο γνωστός Λυκουρόπουλος, τον οποίο έκανε ρεζίλι «στον αέρα» η δημοσιογράφος Αναστασοπούλου για το θέμα του Πετρούνια, υπενθυμίζοντας ότι το ίδιο είχε γίνει με την Κατερίνα Στεφανίδη στο Ρίο.

Και τώρα, δηλαδή, τι μπορεί να προσφέρει ο Λυκουρόπουλος ως «σύμβουλος» στην ΕΡΤ, που δεν μπορούσε να το κάνει ως διευθυντής του αθλητικού τμήματος;

Η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν καθαρά, ότι ο Λυκουρόπουλος είναι ο προστατευόμενος του Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ, με τον οποίο συνυπήρξαν στη NOVA. Τέτοιοι, σαν τον Λυκουρόπουλο, δεν χάνονται ποτέ. Πάντα γλιστρούν και… ξεγλιστρούν. Κι ο ελληνικός λαός πληρώνει αδρά για την κρατική τηλεόραση, αλλά ποιος ασχολείται μ αυτόν τώρα…

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, ο Λυκουρόπουλος, αφού αναβαθμίστηκε, πρέπει να παίρνει και με περισσότερα λεφτά, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως «σύμβουλος».

Και φυσικά, για τον μισθό του Λυκουρόπουλο πρέπει ν’ ασχοληθεί πάραυτα κι ο επιτελικός Γιώργος Γεραπετρίτης, μην τον αδικήσουν. Ακόμα παραμένει κολλητός του πρώην της ΕΡΤ, Γιάννη – «δεν είμαι του τζάμπα» – Δρόσου – ΣΥΡΙΖΑίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με αρ. πρωτ.: 292/25.08.2021, αποφασίζει ομόφωνα και εξουσιοδοτεί τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος για την εκκίνηση της διαδικασίας, που ορίζεται στην παρ. 5 του άρθρου 15 του Ν.4173/2013, όπως ισχύει, με την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την ανάθεση, με σύμβαση μίσθωσης έργου, σε ένα (1) άτομο ως ακολούθως:

1 Δημοσιογράφο – Αρχισυντάκτη, του έργου της σύνταξης, επιμέλειας και σύνθεσης του αθλητικού τηλεοπτικού προγράμματος, της αρχισυνταξίας
δημοσιογραφικών αθλητικών εκπομπών, καθώς και της εκφώνησης και περιγραφής αθλητικών γεγονότων.

Στην πρόσκληση θα περιγράφονται αναλυτικά το έργο, τα απαιτούμενα προσόντα, η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων, το εργολαβικό αντάλλαγμα και κάθε άλλο απαιτούμενο στοιχείο. Η διάρκεια παροχής του έργου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως 31.12.2021, με δικαίωμα παράτασης.

Εξουσιοδοτείται ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος για τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης».

Τα μάτια του Αντώνη (Έμπνευση για Λυκουρόπουλο…)

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα