Έρχονται μηνύσεις στις… μηνύσεις

Καμία πρόθεση να αφήσουν τις μηνύσεις που κατέθεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναπάντητες δεν έχουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τα μέλη της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος και Γιώργος Δούρος αλλά και οι δέκα διαιτητές οι οποίοι αναφέρονται στην αναφορά που εστάλη στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα.

Πληροφορίες από την ΕΠΟ διαρρέουν πως η μήνυση ενδεχομένως να μην είναι συλλογική όπως αρχικά είχε βγει προς τα έξω αλλά ο καθένας από τους θιγόμενους να ενεργήσει ξεχωριστά.

Όσο για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που παρουσιάζεται πιο ενοχλημένος απ’ όλους, δεν θα περιοριστεί μόνο στην… απάντηση της μήνυσης από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση και εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου για ηθική αυτουργία, λόγω πρόσφατων δηλώσεων του τελευταίου, όπου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε.

 

Το «ανέκδοτο» με την UEFA

Όσο για τα σενάρια που ήθελαν τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να τίθενται σε αμφιβολία λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια από τον Βασίλη Κωνσταντίνου (αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού), είναι το γνωστό… ανέκδοτο πλέον που χρησιμοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις η ΕΠΟ. Αυτή τη φορά όμως είναι προκλητικό να παρουσιάζεται, όταν την προηγούμενη εβδομάδα επικυρώθηκε η υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 (άρα προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια) και η ΕΠΟ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

 

Τι μέλλει γενέσθαι με Μπριάκο, Δούρο και… σία;

Σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθούν οι μηνύσεις σε βάρος του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα. Πώς θα ορίζουν διαιτητές σε αγώνες των «πρασίνων» τα δύο μέλη της ΚΕΔ όταν οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτή διαμάχη στα δικαστήρια και ποιους διαιτητές θα ορίζουν από τη στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός -ουσιαστικά- θα έχει αλληλομηνυθεί με 10 εκ των διαιτητών της Super League. Απαντήσεις ας ελπίσουμε να δοθούν άμεσα, αφού έχουν μπει ήδη «φωτιές» για το πρωτάθλημα του 2013-2014, χωρίς μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί το φετινό.

Διαβάστε επίσης