Ερυθρόλευκο κορωνοπάρτι για τον Μανωλά

Sports Παρασκήνια

Η κατάσταση με την πανδημία χειροτερεύει μέρα με την ημέρα και στη χώρα μας. Τροφή στον κορωνοϊό δίνει ο συγχρωτισμός. Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για πορείες που έχουν γίνει ακόμη και αν σε αυτές έγινε προσπάθεια να ληφθούν υγειονομικά μέτρα (αποστάσεις, μάσκες κ.λπ.).

Πολύ κακή εικόνα στο ευαίσθητο θέμα της πανδημίας, έδωσε η έλευση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος πήγε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ολυμπιακού να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η επιστροφή μετά από 7,5 χρόνια στον Πειραιά κι έπειτα από μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, με τη Ρόμα και τη Νάπολι, ήταν δεδομένο πως θα προσέλκυε αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος αμυντικός, έτυχε υποδοχής από εκατοντάδες «ερυθρόλευκους» οπαδούς και μάλιστα… συμμετείχε στο πανηγυρικό κλίμα στο Πασαλιμάνι.

Τα μέτρα βέβαια είχαν πάει περίπατο. Στον βωμό του ενθουσιασμού και μάλιστα νεαρών φιλάθλων, δεν θα πρέπει να θυσιάζεται η υγεία κανενός. Ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ίδιος ο Μανωλάς, ήταν επιβεβλημένο να τηρήσουν άλλη στάση στο… πανηγυρικό της μεταγραφής. Δεν το έπραξαν όμως και η υποδοχή έμοιαζε με ερυθρόλευκο κορωνοπάρτι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα