ΕΣΑΚΕ : Πυρ ομαδόν κατά του Ολυμπιακού

Ανέβηκαν οι τόνοι στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ με αφορμή το εξώδικο του Ολυμπιακού, αλλά και το αίτημά του να συζητείται μονίμως το θέμα της διαιτησίας στα συμβούλια.

Ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα,Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος δεν ήταν στην προηγούμενη συνεδρίαση, φέρεται να είναι ότι η συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων» είναι παράλογη.Μάλιστα υπογράμμισε ότι αν και ο Ολυμπιακός είχε κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με τους Πατρινούς την τελευταία αγωνιστική.

«Πάτε να σταματήσετε το πρωτάθλημα με νομικίστικους τρόπους και να πυρπολήσετε τα πάντα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ολομέτωπη επίθεση του εκπροσώπου της ΑΕΚ, Χάρη Κούτα, που φέρεται να είπε στον Γιώργο Σκινδήλια:

«Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Είναι προσβλητικό αυτό που κάνετε για όλους μας. Δεν μπορείτε να λέτε να αλλάξουμε τους κανόνες προ του τέλους του πρωταθλήματος.

Ζητάτε να παρανομήσουμε και να φέρουμε ξένους. Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό».

Από την πλευρά του Άρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος είπε: «Διαφωνούμε εξώδικα, δεν πρέπει να στέλνονται τέτοια», ενώ οι εκπρόσωποι του Ηφαίστου Λήμνου είπε: «Δεν μπορούμε διαρκώς να συζητάμε για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, από τον εκπρόσωπο του Λαυρίου υπήρχε επίσης ένταση και ειπώθηκε: «Εμείς δεν προσφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ, για να μην ταλαιπωρούμε τόσο κόσμο και εσείς πάτε και κάνετε προσφυγές, γιατί θέλετε ξένους διαιτητές; Αυτά είναι εξώδικα διάλυσης του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης