Έσβησαν κεράκια με Γονίδη και μπάντα;

Την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο Σταμάτης Γονίδης για το κοινό πάρτι γενεθλίων που συνδιοργάνωσαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε ότι παρούσα στο πάρτι, που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο ίδιος και έγινε στο σπίτι του Πάνου Καμμένου, ήταν και η μπάντα του στρατού!

«Πράξη αλόγιστης υπεροψίας που σηματοδοτεί, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο ηθικό έλλειμμα που διακατέχει ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αποτελεί η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού E (βασιζόμενη στη μαρτυρία καλλιτέχνη που παρεβρέθη στην εκδήλωση) ότι οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά τους με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας!» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Στο κατώφλι της δυσχερέστερης μνημονιακής περιόδου και εν τω μέσω έντονων κοινωνικοοικονομικών τριγμών τέτοιες πράξεις, που εκφράζονται απόλυτα από την περίφημη αναφώνηση του Κικέρωνος ‘O tempora! Ο mores!’ (Ω καιροί, ώ ήθη!), προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης “πρώτη φορά Αριστερά”».

Mάλιστα το υψηλόβαθμο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε επερώτηση που απευθύνεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, με την οποία ρωτά αν επιβεβαιώνει την προαναφερόμενη μαρτυρία, αν επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική γιορτή και αν υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στην εκδήλωση, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα