«Εσείς φταίτε!»

«Ανεύθυνοι. Εσείς φταίτε. Εσάς βρίζουν! Ανώριμοι. Όποιος δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει». Τα λόγια αυτά φέρεται να ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη και είχαν αποδέκτες τους Ζήση Βρύζα και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σε περίπτωση που έχουν ειπωθεί αυτά τα πράγματα, τότε είναι εμφανές ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται εκτός ελέγχου και διαπράττει το ένα ατόπημα μετά το άλλο. Ακόμη κι αν όντως οι συνεργάτες του «τσάρου του ΠΑΟΚ» έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όφειλε να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός, «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Ο ίδιος ήταν αυτός που έβαλε στην θέση του προέδρου τον Ζήση Βρύζα και που επανέφερε στον «δικέφαλο του Βορρά» τον Θοδωρή Ζαγοράκη και δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Αν θεωρεί ότι δεν του κάνουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση -που έχουν φέρει οι δικές του επιλογές- θα πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις…

Ακόμη να ανακοινωθεί ο προπονητής
Οπωσδήποτε και έχουν κάνει λάθη οι δύο άνδρες. Το σημαντικότερο εξ αυτών είναι η κωλυσιεργία στο θέμα της ανακοίνωσης του νέου προπονητή. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια αν κι έχει συμφωνηθεί, έχει μπει στο «ψυγείο», μήπως και βρεθεί μία καλύτερη λύση. Ένα επικοινωνιακό λάθος που δεν το συναντάς εύκολα σε ομάδες που θέλουν να λέγονται μεγάλες. Διότι ο Πασιένσια είναι ένας καλός προπονητής, που όμως ΠΑΟΚ τον «καίει» με αυτήν την τακτική. Ο κόσμος θεωρεί ότι αφού είναι εναλλακτική λύση, δεν είναι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο και όταν φτάσει στο σημείο να τον ανακοινώσει η ομάδα, θα έχει χάσει αρκετή από τη «λάμψη» του.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για να φέρουν στην Τούμπα τον Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός έχει ακριβές -ακόμα και για το «βαλάντιο» του Ιβάν- απαιτήσεις και είναι δύσκολη περίπτωση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα