Έσφαξε την αδερφή της με 68 μαχαιριές για να της πάρει τον άντρα

Την τραγική κατάληξη ενός ερωτικού τριγώνου παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης, όπου μία γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από την ίδια της την αδερφή.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2016 στο Πακιστάν, όταν η Σαμπάχ Καν πλήρωσε έναν κομπογιαννίτη γιατρό για να κάνει μάγια στην αδερφή της προκειμένου να της κλέψει τον άντρα με τον οποίο μάλιστα είχε τέσσερα χρόνια παράνομη σχέση, ενώ στη συνέχεια η ζήλια της την οδήγησε στον φόνο. Η Σαμπάχ μαχαίρωσε 68 φορές την αδερφή της, Σάιμα!

Το ντοκιμαντέρ αυτό έφερε στο φως νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα, άγνωστες μέχρι σήμερα. Η Σαμπάχ, σύμφωνα με τη Daily Mail, παρέσυρε τη μεγαλύτερη αδερφή της στο σπίτι με τη δικαιολογία ότι τα παιδιά της κλαίνε και στη συνέχεια της έκοψε το χέρι, τη μαχαίρωσε 68 φορές και της έκοψε τον λαιμό με τόση αγριότητα που σχεδόν την αποκεφάλισε.

Τα παιδιά της Σάιμα, τα οποία ήταν στο σπίτι της ώρα της τραγωδίας, άκουσαν θόρυβο και ξύπνησαν. Μάλιστα η 7χρονη κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας φώναξε στη θεία της «σκοτώνεις ποντίκι;».

Η Σάμπαχ, όπως αναφέρει η Metro, πριν προχωρήσει στο έγκλημα είχε εξετάσει πολλές μεθόδους δολοφονίας της αδερφής της, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς δηλητηρίου, φιδιών, ενώ έφτασε και στο σημείο να πληρώσει 5.000 λίρες σε έναν «γιατρό» προκειμένου να της κάνει μάγια και να κερδίσει τον άντρα της.

ύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η οικογένεια ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, όμως η Σάια προδόθηκε από τον άντρα και την αδερφή της, βρέθηκε χωρίς να το γνωρίζει μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο που της στοίχισε τη ζωή της.

Τελικά, το 2017 η Σάμπαχ αποδέχθηκε την ενοχή της για τον φόνο της αδερφής της και καταδικάστηκε σε ισόβια, με ελάχιστο όριο κάθειρξης τα 22 έτη.

Διαβάστε επίσης