Έσπασε ο πάγος, συναντήθηκαν Παχατουρίδης-Πατούλης

Η ανάγκη αγαστής συμπόρευσης του Α’ και του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη.

Συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο να αλλάξει εικόνα η Αττική και να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο, κατά τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ειδικότερα ανέπτυξαν θέματα που σχετίζονται με την επιτάχυνση υποδομών με αναπτυξιακό πρόσημο, στην πάταξη της γραφειοκρατίας αλλά και τη ριζική αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων για τις τοπικές κοινωνίες όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Παχατουρίδη για το έργο του, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη του Περιστερίου και να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των πολιτών. «Πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό ο οποίος διοικεί με αποτελεσματικότητα, για αυτό και οι προτάσεις του μας είναι χρήσιμες. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως συνεργάτες των δύο έλεγαν πως μετά από καιρό έσπασε ο πάγος στις σχέσεις των δύο ανδρών.

 

Διαβάστε επίσης