Έσπασε το φράγμα των 6.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά από ένα ενάμιση χρόνο απουσίας από το «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που ισχύουν για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, επιστρέφει στο φαληρικό γήπεδο. Οι οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου θα βρίσκονται και πάλι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και θα τη βοηθήσουν στις μεγάλες μάχες που θα δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα έσπασε το φράγμα των 6.000 ανανεώσεων.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι «η προθεσμία για τους παλαιούς κατόχους ολοκληρώνεται στις 23/7 προκειμένου να ανανεώσουν τη θέση τους. Ωστόσο, στις 20 και στις 21/7 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατόχων διαρκείας της περιόδου 2019-20 καθώς είναι συγκεκριμένος ο ημερήσιος αριθμός των τηλεφωνικών ραντεβού, θα χρειαστεί να τα κλείσουν έγκαιρα στο 211-1094950 από τις 10:00 έως 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή).

Παράλληλα, υπάρχει και η εναλλακτική λύση της ανανέωσης με την online διαδικασία (www.olympiacos.org). Υπενθυμίζουμε πως οι θύρες 3 έως 7 δε θα διατεθούν online, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.

H είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα