Πανελλήνιο ρεκόρ στην άρση βαρών ο Ιακωβίδης

Νέο κάτοχο έχει το Πανελλήνιο ρεκόρ της άρσης βαρών στην κατηγορία των 96 κιλών, με τον αρσιβαρίστα του Παναθηναϊκού Θοδωρή Ιακωβίδη να σηκώνει συνολικά 341 κιλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν, σπάζοντας το «φράγμα» των 340 κιλών που υπήρχε μέχρι πρότινος.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ επετεύχθη με βάση τις νέες κατηγορίες που δημιούργησε η παγκόσμια ομοσπονδία, ενώ ο νεαρός αθλητής σε δηλώσεις του υποστήριξε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Στην προετοιμασία είχα πολλούς τραυματισμούς. Έκανα την χειρότερη προετοιμασία μου πριν από αγώνες. Επομένως και μόνο που κατάφερα να συμμετάσχω είμαι ευχαριστημένος. Από την άλλη, όπως είναι λογικό οι επιδόσεις μου δεν ήταν οι καλύτερες, παρόλα αυτά χαίρομαι που πέτυχα το Πανελλήνιο ρεκόρ, στις νέες κατηγορίες».

Τέλος, όσον αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος του μήνα ανέφερε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να οριοθετήσω τους στόχους μου. Ο τραυματισμός στο γόνατο με έχει αφήσει πίσω και με βάση την αγωνιστική μου εικόνα, αυτή την στιγμή δεν θα μπω σε όλες τις προσπάθειες».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα