Έστειλε μήνυμα ο Καρυπίδης στους παίκτες τού Άρη

Αποφασισμένος να πάρει κεφάλια είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Άρη, στο Νέο Ρύσιο και τα είπε εκ νέου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την προπόνησή τους.

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους παίκτες να λένε από την πλευρά τους,  ότι «ο κορονοϊός μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας, είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις».

Ο Καρυπίδης τους άκουσε και τους είπε… «Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι…πάθος μόνο για τις πληρωμές και όποια άλλα αιτήματα έχετε. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξετε σαν Άρης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα