Έστηναν παιχνίδια και στο Γουίμπλεντον

Στημένα παιχνίδια και στο Γουίμπλεντον! Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο και του Κάρλος Αράντα είχε εσωτερικές πληροφορίες ακόμα και για αγώνες τένις και διαχειριζόταν μεγάλα ποσά στα κορυφαία τουρνουά.

Ειδικότερα, η Ισπανική αστυνομία ερευνά πλέον και υποθέσεις εκτός ποδοσφαίρου, στις οποίες το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο και του Κάρλος Αράντα στοιχημάτιζαν, έχοντας «εσωτερικές» πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο έχουν μπει συνομιλίες που αφορούν παιχνίδι του διπλού τένις για το τουρνουά Γουίμπλεντον του 2017.

Σε αυτό αγωνίζονταν οι Ισπανοί Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ απέναντι στους Αυστραλούς Ματ Ριντ και Τζον Πάτρικ Σμιθ. Σύμφωνα με τις συνομιλίες του Αράντα που έχουν απομαγνητοφωνηθεί εκείνος τηλεφωνά σε γνωστό του πρόσωπο και δύο λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση του προτείνει να ποντάρει στο ενδεχόμενο ήττας του ισπανικού ζευγαριού, ζητώντας το 50% των κερδών του στοιχήματος.

Όντως το ισπανικό ζευγάρι, αν και πήρε το πρώτο σετ, ηττήθηκε τελικά με 3-1 και οι ισπανικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος δόλος ή κάποιο προσυμφωνημένο αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Διαβάστε επίσης