Έστησαν κορωνοπάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ

Έστησαν κορωνοπάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ, προκαλώντας την ελληνική κοινωνία. Η φωτογραφία από το κορωνοπάρτι μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής που αποκάλυψε το STAR, προκάλεσε αγανάκτηση στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, στις πιο δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Αυτή η απίστευτη εικόνα, την οποία – άκουσον, άκουσον – ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκάλεσε την διαταγή από το Αρχηγείο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τους ανεγκέφαλους που βάζουν σε κίνδυνο μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στον δρόμο, καλούνται να ελέγξουν την τήρηση των μέτρων για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού και κάποιοι συνάδελφοί τους, διασύρουν το Σώμα.

Το χειρότερο είναι ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100, ήδη υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα