Έστω και αργά το πήραν χαμπάρι, αλλά ξέχασαν την ΕΡΤ

Ράλι επαφών από τους ΚΙΝΑλίτες με τους υπευθύνους των τηλεοπτικών εκπομπών, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και τα πάνελ να πάψουν να είναι δικομματικά - Δραματικά τα νούμερα για το ΚΙΝΑΛ (ΦΩΤΟ)

Τελικά, στη Χαριλάου Τρικούπη με διαβάζουν. Εδώ και πόσο καιρό τούς γράφω ότι τους έχουν κόψει από τα ΜΜΕ και δεν κάνουν τίποτα…

Τελικά, έστω και καθυστερημένα το πήραν χαμπάρι και έκαναν κι έναν υπολογισμό που είναι στην κυριολεξία δραματικός για το ΚΙΝΑΛ. Τους έχει ξεχάσει μέχρι και ο Θεός. Κι όπως λένε τώρα στη Χαριλάου Τρικούπη, «τα στοιχεία αποτυπώνουν αυτό που αισθανόμαστε όλοι: ότι η ενημέρωση έχει μετατραπεί σε show για έναν, ότι η φωνή μας φιμώνεται και η παρουσία μας υποβαθμίζεται διαρκώς».

Όπως μαθαίνω, Παύλος Χρηστίδης, Φίλιππος Φιλιππακόπουλος, Νίκος Βοσδογάνης, Παναγιώτης Βλάχος και Σπύρος Καρανικόλας έχουν επιδοθεί σε ένα ράλι επαφών με τους υπευθύνους των τηλεοπτικών εκπομπών, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και τα πάνελ να πάψουν να είναι δικομματικά. Αν, πάντως, η λύση αυτή δεν βρεθεί, αφήνουν να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει… πυρ ομαδόν κατά των ΜΜΕ που έχουν κόψει τους εκπροσώπους του Κινήματος Αλλαγής από το πρόγραμμά τους.

Να προσθέσω εγώ ότι από τη μελέτη απουσιάζει η ΕΡΤ. Μέγα λάθος, διότι κι εκεί τα ποσοστά δεν είναι καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα