Εθνικό περίπτερο σε Διεθνή Έκθεση Ακινήτων διοργανώνει o ENTERPRISE GREECE

Με τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών και φορέων του ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και για πρώτη φορά με εθνικό περίπτερο που θα διοργανώσει ο Οργανισμός Enterprise Greece θα δώσει το “παρών” η Ελλάδα στην έκθεση ακινήτων MIPIM 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες της Γαλλίας από τις 13 ως και τις 16 Μαρτίου.

Η συγκεκριμένη έκθεση ακινήτων πραγματοποιείται από το 1990 και συγκεντρώνει τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων. Το 2017, η έκθεση υποδέχθηκε 24.200 επισκέπτες, 3.100 εκθέτες από 100 χώρες, 360 ομιλητές, 5.000 επενδυτές και 3.800 διευθύνοντες συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στη φετινή MIPIM 2018 διοργανώνει το εθνικό περίπτερο με τη συμμετοχή ελληνικών φορέων και εταιρειών του κλάδου ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων τόσο από το δημόσιο, όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα, από τον δημόσιο τομέα θα συμμετάσχουν η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αντίστοιχα, από τον ιδιωτικό τομέα θα συμμετάσχουν η Crystal Waters (εταιρεία της Euroterra Capital), η Lamda Development και η ΠΑΝΓΑΙΑ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της χώρας στον κλάδο των ακινήτων. Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτές θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για όλες τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο εθνικό περίπτερο.

 

Διαβάστε επίσης