Ετοιμάζει ανακοινώσεις υποψηφίων ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαθαίνω ότι στην Κουμουνδούρου τρέχουν καθώς μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός επιθυμούν να προβούν σε ανακοινώσεις σχετικά με υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές. Δεν λέω ότι θα ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια, αλλά κάποιοι που θα είναι σίγουρα υποψήφιοι θα ανακοινωθούν. Έτσι εκτιμούν οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ενισχυθεί η κινητοποίηση του κόμματος, καθώς οι υποψήφιοι θα ριχτούν από νωρίς στην μάχη του σταυρού, κάτι που θα σημάνει και την περαιτέρω συσπείρωση της βάσης. Φυσικά από τα ονόματα που θα ανακοινωθούν ουδείς θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς αυτό θα καταρτιστεί αποκλειστικά από τον Αλέξη Τσίπρα στο τέλος. Επίσης σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες θα υπάρχουν κενά που θα συμπληρώνονται σιγά-σιγά, καθώς η ηγεσία της Κουμουνδούρου βρίσκεται σε συνεννόηση με πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην αλλαγή των συσχετισμών στις τοπικές κοινωνίες εφόσον δεχτούν να είναι υποψήφιοι. Σημαντικό δε ρόλο αναμένεται να παίξει η σωστή επιλογή των γυναικών, καθώς με βάση το Καταστατικό, θα αποτελούν το 50% των ψηφοδελτίων του κόμματος.