Ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

Μεγάλα είναι τα σχέδια που προγραμματίζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νέα σεζόν. Η συμφωνία με το κανάλι της Κάντζας έχει ήδη κλείσει αφού η πρεμιέρα για το Τσαντίρι της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα γίνει μέσα στον επόμενο Οκτώβριο.

Ενώ η δημοσιογραφική του ομάδα δουλεύει πυρετωδώς για τις νέες αλλαγές της εκπομπής, ο ίδιος ετοιμάζεται για την νέα σειρά «Δια ταύτα» της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής ο πρώτος που έχει δεχθεί να πρωταγωνιστήσει στην σειρά είναι ο Κώστας Κόκλας και αν όλα πάνε καλά από τον Νοέμβριο θα τη παρακολουθούμε όλοι στους δέκτες μας.

Φυσικά ο πολυμήχανος Λάκης δεν σταματάει εδώ, αφού έχει ήδη πει το μεγάλο «ναι» στον Αντώνη Ρέμο για μία συνεργασία έκπληξη στο Αθηνών Αρένα. Ο παρουσιαστής πρόκειται να παρουσιάζει ένα θεατρικό στιγμιότυπο κατά την διάρκεια του προγράμματος του τραγουδιστή. Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια ότι στο σχήμα ήταν να συμμετέχει και η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα