Ετοιμάζουν βαλίτσες!

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ είναι ανοιχτή και δεν έχει κλείσει ακόμα, όμως η γυναίκα του Σενεγαλέζου μέσου έχει αρχίσει ήδη το πακετάρισμα!

Η σύζυγος του διεθνούς άσου δεν κρατιέται να γνωρίσει την όμορφη Ελλάδα, όπως θα την έχουν ενημερώσει προφανώς οι σύντροφοι των Ελλήνων παικτών (Βύντρα-Καράμπελας) που αγωνίζονται στη Λεβάντε ή άλλων που έχουν περάσει από τη χώρα μας (Ελ Ζαρ, Χουάνφραν, Ίβανσιτς και Σιμάο).

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως έχουν ενημερώσει τον άνθρωπο που νοικιάζει το σπίτι του πως δεν θα φύγουν στις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιο για το σπίτι στη Βαλένθια, αλλά θα του έχουν αδειάσει τη γωνιά μέχρι τα τέλη Μαΐου!

Από την πλευρά του, ο Ντιόπ ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Champions League και οι Πειραιώτες του δίνουν την προοπτική που έψαχνε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Για αυτό τον λόγο ο 28χρονος παίκτης φέρεται να πιέζει την Λεβάντε να συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να μην χαλάσει και τώρα η μεταγραφή του.

Σε πρώτη φάση οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο η «δουλειά» να γίνει στα 2,5 εκατ. ευρώ και ίσως προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να ρίξει και άλλο την τιμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα