Έτοιμο το νέο ασφαλιστικό και το σχέδιο για τις 350.000 εκκρεμείς συντάξεις

Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τη διοίκηση του υπουργείο Εργασίας ο Κωστής Χατζηδάκης είναι σε καθημερινή συνεργασία με τον υφυπουργό Πάνο Τσακλόγλου σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό

Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τη διοίκηση του υπουργείο Εργασίας ο Κωστής Χατζηδάκης είναι σε καθημερινή συνεργασία με τον υφυπουργό Πάνο Τσακλόγλου σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό. Εξάλλου, ο υφυπουργός έχει πάρει την εντολή από το Μαξίμου από το περασμένο καλοκαίρι με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του κι αναφερόταν μόνο στο Επιτελικό Κράτος.

Τώρα με τον Χατζηδάκη υπάρχει χημεία, οπότε και το ασφαλιστικό θα τρέξει με μεγαλύτερες ταχύτητες, καθώς οι εντολές του πρωθυπουργού είναι όχι μπαλώματα, ούτε οι αναβολές για λόγους πολιτικού κόστους.

Στο μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήδη ο Τσακλόγλου όχι μόνο έχει επεξεργαστεί τις αλλαγές στις επικουρικές, αλλά ήδη έχει καταθέσει και σχέδιο για να λυθεί το πρόβλημα με τις 350.000 εκκρεμείς συντάξεις, που ανησυχεί το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα