Έτοιμος για ρεκόρ ο Λουκάς Βύντρα

Επέστρεψε στην Super League για… ρεκόρ ο Λουκάς Βύντρα. Ο έμπειρος αμυντικός ενδέχεται να γράψει το όνομά του στην ιστορία της Super League.

Αν σκοράρει με την Λαμία, θα γίνει αυτόματα ο γηραιότερος παίκτης που βρήκε δίχτυα, από τη σύσταση της κατηγορίας με την υπάρχουσα μορφή. Σήμερα ο Βύντρα είναι 38 ετών, 5 μηνών και 12 ημερών και ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που κούνησε πλεκτό επί εποχής Super League είναι ο Ηλίας Κώτσιος, τον Μάρτιο του 2015 με τη φανέλα της Καλλονής. Τότε ήταν 37 ετών, 10 μηνών και 22 ημερών.

Την ίδια στιγμή φαντάζει βέβαιο πως θα περάσει στη 2η θέση, στη λίστα με τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη που αγωνίστηκε στη Super League. Αυτή τη στιγμή εκεί βρίσκεται ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 με τον Παναιτωλικό, πέρασε ως αλλαγή σε μία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν 38 ετών, 7 μηνών και 26 ημερών. Επί του παρόντος πάντως βρίσκεται μακριά από τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής «κατάταξης», καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Απρίλιο του 2011 και οι τίτλοι τέλους έπεσαν σε έναν αγώνα με την ΑΕΛ και σε ηλικία 40 ετών, ενός μηνός και 26 ημερών.

 

Διαβάστε επίσης