Έτοιμος να τα βροντήξει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό

Βόμβες έριξε ο Γιώργος Δώνης, αφήνοντας πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, ο προπονητής του τριφυλλιού ξεκαθάρισε ότι “η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με τα θέλω τα δικά μου και όχι άλλων”.

Με αφορμή ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης του Φραν Βέλεθ, ο προπονητής των πράσινων επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Επειδή εγώ δεν είμαι ένας επαγγελματίας που ήρθε για να βγάλει το ψωμί του στον Παναθηναϊκό, επειδή είμαι παιδί της ομάδας, θέλω να ενημερώνω τον κόσμο για κάποια πράγματα που αφορούν την ομάδα.

Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να μπει η ομάδα σε ένα σωστό δρόμο και να κοιτάξει πιο ψηλά.

Όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν, θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας να μην τα επαναλαμβάνουμε.

Όταν επαναλαμβάνονται, τότε η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλα τα μεγάλα κλαμπ, οι ομάδες χτίζονται πάντα με βάση τα θέλω των προπονητών.

Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκπαιδεύσω τους ποδοσφαιριστές για να βρεθούν σε ένα καλύτερο επίπεδο, δεν είμαι ούτε για να ακολουθήσω τις επιλογές, ούτε τις ιδέες των άλλων!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις, πρέπει να λειτουργεί μα βάση την εξέλιξή του. Δεν μπορώ να το προδικάσω τι θα γίνει στο τέλος, θα το δείξει ο χρόνος.

Δεν αφορά τον Βέλεθ, αυτό που λέω. Αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Απλώς βρήκα πάτημα την ερώτηση για να πω αυτά που ζω στην ομάδα κι αυτή είναι μία προσωπική μου τοποθέτηση.

Η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με τα θέλω τα δικά μου και όχι άλλων. Το τι θα γίνει, θα φανεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι διοικητικό, είναι η επικοινωνία και η συνεργασία με το διοικητικό κομμάτι. Δεν θα το κάνω προσωπικό με τον Τσάβι Ρόκα.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Δεν αφήνω ενδεχόμενο. Είμαι ξεκάθαρος. Αφορά την επικοινωνία του σταφ, με τη διοίκηση της ομάδας».

Διαβάστε επίσης