Έτσι θα “σκοτώσει” το…θηρίο της Μολδαβίας ο Φαν Σιπ

Ο Φαν Σιπ θεωρεί ότι για την Ελλάδα δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με την Μολδαβία στο Κισινάου, ούτε φυσικά το επόμενο σε λίγες μέρες στην Σλοβενία.

Προφανώς θεωρεί “θηρίο” τις δύο ομάδες για την Εθνική ομάδα και θέλει να το ξέρει ο κόσμος ότι θα υπερβάλλουν οι διεθνείς για να πετύχουν δύο νίκες από τους οποίους ζήτησε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους….

«Το πλάνο μας είναι σαφές. Να φέρουμε δύο νίκες. Αυτό επιδιώκουμε πάντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι για δύο νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Σίγουρα μπορούμε να το πετύχουμε. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να φτάσουμε στη νίκη. Πρώτος στόχος μας είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Ξεκινάμε από εκεί».

Ο Ολλανδός προπονητής έδειξε ικανοποιημένος από την προετοιμασία των τελευταίων ημερών και την κατάσταση των διεθνών παικτών, λέγοντας σχετικά: «

Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα. Είχαμε το φιλικό με την Κύπρο. Από κάθε ματς κρατάμε τα θετικά, βλέπουμε τα αρνητικά και βγάζουμε συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά, απόψε είναι η τελευταία προπόνηση και αύριο θα αποφασίσουμε για το πλάνο. Θα μιλήσουμε και για τη Μολδαβία. Ακολουθούμε την ίδια προετοιμασία πάντα και ελπίζουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Φαν΄τ Σιπ δεν θέλησε να αποκαλύψει το αγωνιστικό του πλάνο, ξεκαθάρισε όμως ότι στόχος είναι να ελέγξει η ελληνική ομάδα το παιχνίδι και την κατοχή. «Δοκίμασα πράγματα με την Κύπρο ενόψει της προετοιμασίας για τη Μολδαβία. Μπορεί να δούμε το ίδιο σχήμα στο κέντρο, ίσως να αλλάξω και κάτι. Δεν θέλω να κυριαρχήσει η Μολδαβία, αλλά εμείς. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάμε στο επόμενο βήμα πετυχαίνοντας και περισσότερα γκολ. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε. Αυτό που δοκίμασα με την Κύπρο το έκανα για να δω τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών. Είδα ότι υπάρχει καλός συναγωνισμός, συνεπώς ο καθένας μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον αν είναι κουρασμένος. Ήθελα να είμαι σίγουρος αν έχω ικανές εναλλακτικές σε κάθε θέση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Αναφορικά με τη Μολδαβία και την ισοπαλία που απέσπασε πριν λίγες ημέρες από τη Ρωσία σε φιλικό, είπε: «Προέρχονται από ένα θετικό αποτέλεσμα και ίσως τους δίνει σιγουριά στα πόδια τους. Δεν έχουν τίποτε να χάσουν. Πιθανό να παίξουν ελεύθερα. Ποτέ δεν υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα