Έβγαλαν όπλο στον Ινσαουράλδε

Διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή απειλήθηκε, με αφορμή αγώνα για το Κόπα Σουνταμερικάνα, τη δεύτερη διοργάνωση των χωρών της Νοτίου Αμερικής σε συλλογικό επίπεδο.

Η αποστολή της Ιντεπεντιέντε ταξίδεψε από την Αργεντινή στη Βραζιλία, για την αναμέτρηση με την Μπαϊα. Με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο, όλα τα μέλη της ομάδας απ’ την Αργεντινή έκαναν τεστ κορωνοϊού (rapid). Μετά από κάποια λεπτά τα αποτελέσματα προκάλεσαν μπάχαλο!

Ορισμένα μέλη της αποστολής των Αργεντινών, βρέθηκαν θετικά στον Covid-19. Όλοι τους είχαν περάσει τον ιό και στην πατρίδα τους είχαν αρνητικό τεστ πριν ταξιδέψουν! Οι Βραζιλιάνοι παρ’ όλα αυτά δεν πείστηκαν και ακολούθησαν κατά γράμμα το πρωτόκολλό τους.

Κράτησαν για έξι ώρες στο αεροδρόμιο όλη την αποστολή της Ιντεπεντιέντε και μετά απ’ αυτό το διάστημα τους πήγαν σε ξενοδοχείο με την υποχρέωση να μην εξέλθει κανείς μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Στο αεροδρόμιο παρέμειναν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Κοιμήθηκαν στο πάτωμα και περιμένουν την απέλασή τους στην Αργεντινή, καθώς δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο!

Το προξενείο της Αργεντινής αντέδρασε έντονα και διαμαρτυρήθηκε στις αρχές της Βραζιλίας για την ταλαιπωρία της Ιντεπεντιέντε. Μάλιστα αρχικά η διοργανώτρια αρχή όρισε το ματς μία μέρα αργότερα (Τετάρτη), αλλά η ίδια η ομάδα της Αργεντινής για να τελειώνει μια ώρα γρηγορότερα η ταλαιπωρία της, ζήτησε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση (ξημερώματα Τετάρτης ώρα Ελλάδος) για να φύγουν απ’ τη Βραζιλία!

Έξτρα καθυστέρηση υπήρξε και στην αναχώρηση όσων… απελάθηκαν απ’ τη Βραζιλία! Μεταξύ αυτών και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ινσαουράλδε! Ο Αργεντινός αμυντικός μαζί με τον συμπαίκτη του, Αρέγι, διαφώνησαν έντονα με την Βραζιλιάνικη αστυνομία. Σε τέτοιο σημείο που αστυνομικός τους έβγαλε όπλο για να τους αναγκάσει να ηρεμήσουν! Μετά από αυτή την εξέλιξη οι αντιρρησίες έριξαν τους τόνους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα