Έξαλλη η Aκρίτα: “Κατάλαβες Αννούλα;”

Νέα κόντρα έχει προκύψει μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του υπουργείου Πολιτισμού, με αφορμή τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω Facebook ότι η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη έχει ζητήσει την παραίτηση Λιγνάδη, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ανεπίσημη πληροφορία και ζητά να μην γίνουν στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της εικασίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ζητήθηκε η παραίτηση του κ. Λιγνάδη.

Λίγη ώρα αργότερα, το γραφείο τύπου του υπουργείου Πολιτισμού “άδειασε” την Έλενα Ακρίτα με ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι “οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία με νέα ανάρτηση κάνει λόγο για αόριστη ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργείου το οποίο -όπως λέει- ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της.

Παράλληλα, ασκεί κριτική κατά της Άννας Παναγιωταρέα, η οποία είναι ειδική σύμβουλος της κας. Μενδώνη. Την φωτογραφίζει αναφέροντας μόνο με το μικρό της όνομα, αποκαλώντας την “Αννούλα”, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους πάντες να καταλάβουν ότι πρόκειται για την κα Παναγιωταρέα.

Λιγνάδης: Αναλυτικά η απάντηση Ακρίτα στο υπουργείο Πολιτισμού,

“Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει. Και φυσικά το ΣΚΑΪ – SKAI σπεύδει να ‘συντρέξει’ την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορταζ για να διαπιστώσει αν ισχυει ή όχι η είδηση. Επειδη είμαι δημοσιογράφος παλαιας κοπής κι αυτά του σουξου μουξου δεν τα γουστάρω – τρεις ερωτησούλες στην υπουργό.

1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την ειδηση ξεκάθαρα κι αφήστε τα μισόλογα.

2. Υπάρχουν καταγγελίες, ναι ή όχι;

3. Μού αποσαφηνίζετε παρακαλώ την ασάφεια… των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορτάζ μου.

Καταλαβατε υπουργέ;

Κατάλαβες Αννούλα; Που θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα