Έξαλλος ο Ιβάν – Τα «γιούχα» της Τούμπας στον Λουτσέσκου τα βάφτισαν «συνομιλίες» – Φεύγει αυτός πρώτος ή ο Μπότο;

Το παλικάρι, ο Λούτσε, δεν είναι στα καλά του. Σφυράει την λήξη ο διαιτητής στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό και γίνεται της Πόπης στην Τούμπα από τα «γιούχα». Και τι λέει ο Λούτσε ο στρατηγός; Ότι είχε μία συνομιλία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Έτσι, φαίνεται, είναι οι συνομιλίες στην Ρουμανία. Να γιουχάρει ο κόσμος και ο προπονητής να το λέει συνομιλία. Κι εξήγησε, λέει στο λαό του ΠΑΟΚ, ότι η ομάδα είναι καλοδουλεμένη. Η ήττα και οι επτά μείον δεν έχουν καμία σημασία. Ο ΠΑΟΚ είναι καλοδουλεμένος. Σύννεφο πάει το καλοδούλεμα.

Τι είπε κι ο Σπυρόπουλος το βράδυ στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλοδουλεμένος. Που έχασε, κανένα πρόβλημα. Αυτό θέλει να βλέπει ο λαός του ΠΑΟΚ, όχι νίκες. Ότι είναι καλοδουλεμένη η ομάδα.

Και τα γιούχα στο τέλος, τι ήτανε, τότε; έτσι είναι, όμως. Το παραμύθι με το λαό του ΠΑΟΚ, τέλος. Ο Γιώργος Σαββίδης αριβάρισε για τα αποδυτήρια μετά την ξεφτίλα. Και του λένε οι Σαββιδοτέχνες, ότι δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με τον Μπότο και τον Λουτσέσκου. Μαζί τους είδε ή ξεχωριστά τον καθέναν;

Δεν περπατάει ο ΠΑΟΚ, το βλέπει όλος ο κόσμος. Τέλος. Στην επόμενη στραβή, ο ένας από τους δυο, Μπότο η Λούτσε, αντίο σας κι ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Τι μπορεί να είπε δηλαδή, ο Γιωργάκης στα αποδυτήρια; Ότι δεν πειράζει που χάσαμε, μετράει ότι είμαστε καλοδουλεμένη ομάδα; Ότι ο μπαμπάς μου μου είπε ότι προέχει να φτιάξουμε καλοδουλεμένη ομάδα και δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα κι ας μείναμε επτά βαθμούς πίσω την 6η αγωνιστική;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα