ΕΞΑΨΗ για τον Μαρινάκη, Εξάψαλμος για τον Αλαφούζο

Φοβερά πράγματα. Τελειώνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 και πλακωνότανε μεταξύ τους οι Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες, ποιος θα πρωτοβάλλει τον τίτλο «ΕΞΑΨΗ» στο κομμάτι του. Για να πικάρουνε τον Μαρινάκη και καλά, γι αυτό το τραγούδι που έγραψε για την Θεοδωρίδου.

Κάτι Νικολάρες και κάτι Βασιλομπίλαροι, Έξαψη παντού. Μεγάλη νίκη, σου λέει, τον πατήσαμε τον Ολυμπιακό. Και τώρα που ήρθαν κι έδεσαν οι μανέστρες από τον ΠΑΣ στο κύπελλο, τι χαμπάρια; Τελείωσε η Έξαψη του Μαρινάκη κι έπρεπε ν’ αρχίσουνε τον Εξάψαλμο στον Αλαφούζο και τον Μπόλονι.

Έτσι πάει, αυτό θα πει δημοσιογραφία. Τον Μαρινάκη τον χλεύασαν που είναι δέκα χιλιόμετρα μπροστά στην βαθμολογία. Τον Αλαφούζο, τίποτα; Βέβαια. Τώρα φταίνε οι αδιάφοροι παίκτες και ο Μπόλονι. Και ποιος τους έφερε στον Παναθηναϊκό; Ο Αη Βασίλης την Πρωτοχρονιά τους κατέβασε στην καμινάδα του Γιαννάκη;

Κουβέντα για τον Αλαφούζο. Κάνει τζιζ. Τον πλακώσανε στο μπινελίκι τον Αλαφούζο σωρηδόν στα social media. Μέχρι κι ότι τσιγκουνεύτηκε να δώσει πριμ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Κουβέντα οι Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες.

Με τα ψέματα δεν γίνεται δουλειά, όμως. Τελεία και παύλα. Άπαξ κερδίζει από κωλοφαρδία ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό και σου λέει ο άλλος ότι ο Μπόλονι πήρε την ταυτότητα του Μαρτίνς, τι δεν καταλαβαίνεις, ρε. Τώρα, λογικά, ο Μαρτίνς θα την γυρέψει πίσω την ταυτότητα από τον Ρουμάνο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα