“Εξαργύρωσε την αντίσταση”, σχολίασε για τον Κουβέλη η Νίκη Φουντά

Η Νίκη Φουντά έγινε γνωστή όταν εκλέχθηκε βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΔΗΜ.ΑΡ. Η κ. Φουντά ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Κουβέλη, λόγω της χρόνιας φιλίας που είχε με τον πατέρα της. Η κ. Φουντά, όμως δεν συμφώνησε με πολλές από τις επιλογές του μέντορά της, ειδικά στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2014, έφυγε από την ΔΗΜ.ΑΡ., ήταν υποψήφια με το Ποτάμι, δεν εξελέγη, ενώ πριν από λίγες ημέρες γέννησε ένα πολύ όμορφο αγοράκι.

Η κ. Φούντα μαθαίνοντας την υπουργοποιήση του κ. Κουβέλη σε ανάρτηση της τόνισε: «Συγχαρητήρια στον κ. Κουβέλη, επιτελούς εξαργύρωσε την «αντίστασή» του στο να εκλεγεί το 2015 Πρόεδρος της Δημοκρατίας».  Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Φουντά είναι η ακόλουθη:

“Η περίοδος της λοχείας λένε πολλές φορές έρχεται με ένα αίσθημα κατάθλιψης. Εγώ προσωπικά έως σήμερα το μόνο αίσθημα που αντιμετώπισα -εντάξει, μαζί με αυτό του «θέλω λίγο ύπνο συνεχόμενο παρακαλώ»- είναι αυτό της ευτυχίας. Κι ύστερα, ήρθε ο ανασχηματισμός… Συγχαρητήρια στον κ. Κουβέλη, επιτελούς εξαργύρωσε την «αντίστασή» του στο να εκλεγεί το 2015 Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς, όμως, για όλους εμάς που τότε βασανιστήκαμε, διχαστήκαμε, πονέσαμε, παλέψαμε για μια άλλη λύση, αυτή της Εθνικής Συμφωνίας, αποτυγχάνοντας, η μελαγχολία σήμερα δεν μπορεί παρά να επανέλθει, μαζί με το -ανέκδοτο πλέον- «Αριστερά της Ευθύνης»…

Η σημερινή ευθύνη έγκειται στο να έχεις προϊστάμενό σου τον Καμμένο, η σημερινή μελαγχολία έγκειται στο τί είναι πια Αριστερά, μαλλιά κουβάρια συνειδήσεις και ιδεολογίες.

Όχι άλλη τέτοια ευθύνη, όχι άλλη τέτοια μελαγχολία. Αλλά πώς, που όλα πάνε προς το χειρότερο… που πολλοί από εμάς νοιώθουμε τόσο «άστεγοι» πια…

Ας επιστρέψω στην λοχεία λοιπόν…”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα