Εξελιγμένα ραντάρ «φρουρούς του Αιγαίου» παρέδωσε στο Πολεμικό Ναυτικό η Intracom Defense

Τα εξεληγμένα συστήματα παρέχουν στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού αυξημένη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης στην περιοχή και προσδίδουν αποφασιστικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα ταχείας αντίδρασης σε περίπτωση ανάγκης

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Intracom Defense το πρόγραμμα θαλάσσιας επιτήρησης για την παρακολούθηση καθορισμένων περιοχών ζωτικού εθνικού ενδιαφέροντος από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Συγκριμένα η IDE παρέδωσε ολοκληρωμένους τηλεχειριζόμενους Σταθμούς Επιτήρησης με Ραντάρ Μακράς Εμβέλειας και άλλους αισθητήρες που παρέχουν στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού αυξημένη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης στην περιοχή και προσδίδουν αποφασιστικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα ταχείας αντίδρασης σε περίπτωση ανάγκης. Αυτή η δυνατότητα βελτιώνει σημαντικά τους όρους της εθνικής άμυνας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο.

Βασικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση πληροφοριών και στην απρόσκοπτη μεταφορά των δεδομένων από τους σταθμούς επιτήρησης προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων, είναι η πλατφόρμα διοίκησης και ελέγχου iDEFENDER της IDE, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για την επιτήρηση αέρος και συνόρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα