Έξι – επτά παίκτες κανονικούς για πρωτάθλημα θέλει ένας κανονικός προπονητής για να πάει τον Παναθηναϊκό

Ο Αλαφούζος προχώρησε σε πράξη ηρωική. Απέλυσε τον Μπόλονι. Λογικό. Από την στιγμή που φωνάζει ο κόσμος, κάτι έπρεπε να κάνει. Τον απέλυσε. Στο φινάλε, εκατό χιλιάρικα αποζημίωση είναι να παίρνει. Σιγά το ποσό.

Ο Αλαφούζος έκανε ότι πήρε προπονητή και ο Μπόλονι έκανε ότι κάνει τον προπονητή. Αυτό γινόταν στον Παναθηναϊκό. Με ποιους παίκτες θα προχωρούσε ο Μπόλονι; Μην τρελαθούμε κιόλας.

Για έναν προπονητή έψαχνε ο Γιαννάκης, για ένα μεροκάματο ο Ρουμάνος, έδεσε το έργο. Από τώρα και στο εξής, τι χαμπάρια μάστορα;

Ένας σοβαρός προπονητής, που υπερασπίζεται τη φήμη του, δεν έρχεται με τίποτα στον Παναθηναϊκό, μόνο και μόνο για να’ ρθει. Θέλει και παίκτες για να’ ρθει. Παίκτες κανονικούς, για πρωτάθλημα. Όχι Σακναρέδες που ακόμα δεν ήρθαν, τσατίζονται επειδή γίνονται αλλαγή, λες κι είναι Μέσι.

Το υλικό του Παναθηναϊκού, δεν παίζει, πάει και τέλος. Θέλει ξεσκαρτάρισμα. Το ξεσκαρτάρισμα θέλει αποζημιώσεις. Θέλει και καινούργιους παίκτες, πρωτοκλασάτους. Όχι δευτεράντζες. Θα πρέπει να ξηλωθεί χοντρά ο Γιαννάκης, αν θέλει να έχει κι έναν κανονικό προπονητή.

Αν, τώρα, βρεθεί κανένας παραλίας προπονητής και σου λέει, κάτσε να γράψω στο βιογραφικό μου ότι πέρασα κι από τον Παναθηναϊκό, τότε αλλάζει το πράγμα. Τότε ο Παναθηναϊκός πάει και για Πέμπτη σεζόν εκτός Ευρώπης.

Άπαξ κι έρθει κανένας πονηρίδης και πει στου Αλαφούζου ότι το υλικό είναι πολύ καλό αλλά έφταιγε ο Μπόλονι, χαιρέτα μα τον πλάτανο, οι βάζελοι θ’ αναπολούν τα καλύτερά τους χρόνια και θα παίρνουν και ζακέτα για να μην κρυώνουν, για να κάνουμε και λίγο πλάκα με το τρέιλερ της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα