Έξι ώρες στον ανακριτή ο Φουρθιώτης – Τι είπε στην απολογία του

Oλοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι απολογίες του Μένιου Φουρθιώτη και των τριών συγκατηγορούμενων του, που προσήλθαν νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Ευελπίδων, με καλυμμένα τα πρόσωπα και χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον του σπιτιού του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ειδικότερα, υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για τη φύλαξή του αφότου αποσύρθηκε η αστυνομική συνοδεία που του είχε διατεθεί.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για δύο κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων η σύσταση συμμορίας, η ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και η ηθική αυτουργίας σε έκρηξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα