Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός ηλικιωμένου στον Πειραιά από το 2013

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν 47χρονο αλλοδαπό, οποίος είχε δολοφονήσει το 2013 έναν ηλικιωμένο στον Πειραιά.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πως το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου.

Ο 47χρονος, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013 είχε σκοτώσει τον 91χρονο μέσα σε ένα διαμέρισμα που διέθετε προς ενοικίαση ο ηλικιωμένος, στον Πειραιά.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ληστεία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του κ.ο.κ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, προφασιζόμενος τη μίσθωση διαμερίσματος 1ου ορόφου διώροφης οικίας, το οποίο διέθετε το θύμα προς ενοικίαση, εισήλθε με σκοπό τη ληστεία. Εκεί, δέσμευσε το θύμα το χτύπησε στο πρόσωπο και αφού διαπίστωσε ότι το διαμέρισμα ήταν κενό, συνέχισε την έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα της οικίας, όπου διέμενε το θύμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του 91χρονου είχε επέλθει από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης