«Έχω πρόβλημα διαχείρισης θυμού»

Εξήγησε ο Μάριος Αθανασίου πώς επηρεάζονται οι αποφάσεις του από την ύπαρξη ενός παιδιού στη ζωή του, αλλά και πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και τον θυμό του.  

«Φλωράκος ήμουν. Δεν ήμουν βαθιά αλήτης, να κάνω πάρα πολύ περίεργη ζωή. Δοκίμαζα καταστάσεις πολύ χαλαρά. Έκανα κυρίως αυτό που ήθελα» είπε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αναφερόμενος στη ζωή του σήμερα, δήλωσε: «Μετακομίζω σε διάφορα σπίτια ανά 1 με 2 χρόνια. Βρίσκω πλεονέκτημα το να ζεις σε ενοίκιο και βρίσκω πλεονέκτημα το να μπορείς να πεις “Α! Δεν πάω σε αυτήν εκεί τη γειτονιά που είναι ωραία;”», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχω πρόβλημα να μεταπηδώ και στις δουλειές και νομίζω αυτό είναι το άλλοθί μου. Βάζω πάντα σε οτιδήποτε, για να μπορώ να αντέξω, το στοιχείο του μη μόνιμου. Απλά λέω “αυτό είναι για λίγο” και κρατάει 10 χρόνια».

Όσον αφορά την ύπαρξη του παιδιού του και κατά πόσο αυτό τον επηρεάζει στις επιλογές που κάνει στη ζωή του, ο Μάριος Αθανασίου απάντησε: «Έχω ένα πρόσθετο άγχος που δεν θα το ‘χα διαφορετικά. Μπορεί να μην ήμασταν εδώ, αν δεν υπήρχε το παιδί. Μπορεί να είχα κάνει άλλες επιλογές, πολύ διαφορετικές. Μπορεί κάποια στιγμή να μου την είχε βαρέσει, να είχα σηκωθεί και να ‘χα φύγει ή μπορεί να έκανα κάτι τελείως διαφορετικό, πολύ πιο τυχοδιωκτικό που να μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες με πολύ λιγότερα και να ήμουν κάπου αλλού. Αλλά τώρα με το παιδί αλλάζουν όλοι οι άξονες. Πρέπει να έχεις μια βάση, μια έδρα, έχεις μια κατάσταση, έχεις μια σίγουρη υποχρέωση».

Ο 38χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη διαχείριση του θυμού του: «Δεν βγαίνω εκτός εαυτού. Έχει συμβεί ελάχιστες φορές. Το προσέχω γενικά, γιατί έχω και πρόβλημα διαχείρισης θυμού. Το είχα διαπιστώσει πιο μικρός ότι υπάρχει ένα θεματάκι με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα να κάνω πολεμικές τέχνες και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα. Το καταλαβαίνω μερικά δευτερόλεπτα πριν και το σταματάω.»

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα: «Γενικά, με τον κόσμο δυσκολεύομαι. Με δυσκολεύει η δυνατότητα που έχει ένα παιδάκι που κάθεται δίπλα στην ταβέρνα να σηκώνει ένα κινητό και να αρχίζει να τραβάει φωτογραφίες. Συμβιβάζεσαι όμως μετά από καιρό. Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό, ας το κάνουν. Απλά σε πολύ εξτρίμ καταστάσεις, μιλάω» σχολίασε, ενώ συμπλήρωσε για τις συνεντεύξεις στα media: «Στο 50% των συνεντεύξεων γίνεται παραποίηση. Μόνο από τη λεζάντα που μπαίνει, ο άλλος πάει τη συνέντευξη εκεί που θέλει. Και ξέρεις από πριν ότι εκεί που θα δώσεις συνέντευξη, αυτό θα γίνει. Όταν εγώ πηγαίνω και δίνω συνέντευξη σε περιοδικό life style, τι περιμένω; Να κάνουμε κουλτούρα; Να μιλήσουμε για τον Νίτσε;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα